Sandvig-Stevningnæs-Stevningnor

En tur på Stevningnor Stien. 5 km i kuperet terræn på trampesti, stenstrand, trapper, grusvej, skovvej og asfalt. Middel sværhed.
Start f.eks. ved parkeringspladsen for enden af Sandvigvej, og følg skiltene ind i skoven. Ved de to sommerhuse følges stien til venstre. Efter godt og vel 1 km går der en sti til venstre op langs med et levende hegn. Tag den, hvis vandstanden er over normalt 0.
(Vandstand over normalt 0, kræver vandtætte støvler eller bare tæer, for at passere det sidste stykke strand før parkeringspladsen ved noret). Stien fører op til Stevningnorvej, hvor der drejes til højre mod noret.
Ellers fortsæt et kort stykke, og følg stien til højre ned på stranden. Det er en stenet strand som ikke egner sig for hverken gangbesværede eller klapvogne.
Efter parkeringspladsen følges stien ind langs noret. Her kommer der trapper og stejl nedgang til bådehavnen. Fortsæt på grusvejen efter havnen, kryds den asfalterede Stevningnorvej, og gå ad skovvejen til Sandvigvej, hvor der drejes til venstre ned mod startpunktet.

Del siden